Termeni si conditii

http://pria.es/?vekortreygolnika=chat-de-las-palmas&e69=5b 1.Intregul Website apartine companiei Splendor Garden Art.Clientii au posibilitatea de a selecta, copia si printa continutul sau o parte din acesta cu scopul de a plasa comanda dorita.Este strict interzisa preluarea materialelor de pe acest Website in scopuri comerciale.

http://calopteric.fr/?marmiza=site-de-rencontre-completement-gratuit-au-quebec&512=16 2. Varsta minima la care puteti plasa comanda este 18 ani.Nu exista valoare minima impusa, dar pentru comenzi mai mici de 300 RON pentru livrare se achita o taxa de transport de 30 RON.Pentru comenzi a caror valoare depaseste 300 RON transportul este gratuit.

3. Pentru comenzile care implica personalizari sau modificari dorite de catre client este obligatorie confirmarea telefonica sau pe email.Pentru personalizari, modificari, solicitari de adrese multiple, solicitari de livrari la ore fixe (daca acest lucru este posibil) este necesara confirmarea cu operatorul Splendor Garden Art.Specificarea lor in zona comentariilor nu reprezinta obligativitate din partea firmei pentru a le onora daca nu sunt confirmate ulterior.

4. Pot aparea situatii in care compania noastra sa refuze o comanda fara a oferi explicatii. In aceste situatii se va anula sau rambursa plata respectivei comenzi prin aceeasi metoda de plata folosita de client.
Toate preturile afisate pe site includ TVA.

5. In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare. Daca schimbarea este majora, vom incerca sa va contactam pentru acord.
Plantele de suport (frunze, verdeata) si vasele pot fi schimbate fara instiintare anterioara avand in vedere ca ceea ce este afisat pe site este cu titlu de prezentare.
Daca nu reusim sa va contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara cu dumneavoastra, va trebui sa consideram ca avem acordul dumneavoastra implicit.

6. Ocazional, putem oferi produse cu pret redus. Aceste oferte sunt valabile numai in perioada mentionata si nu constituie o oferta permanenta.
Daca un client cumpara un produs care devine subiectul unei oferte reduse ulterior, pretul la momentul achizitiei are prioritate.
Nu putem face reduceri pentru produse deja cumparate.

7.1 Produsele neperisabile se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primire.

7.2 Produsele perisabile nu se pot returna. Produse perisabile se considera: flori naturale taiate, flori naturale conservate/criogenat, flori in ghiveci / plante.

7.3 Produsele neperisabile se returneaza continand toate partile / elementele / accesoriile initiale;

7.4 Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa de unde acestea au fost livrate cu acordul operatorului Splendor Garden Art SRL

7.5 In colet se vor afla toate documentele primite initial;

7.6 Suma platita va fi rambursata integral, in 14 zile calendaristice de la primirea de catre Splendor Garden Art Srl a coletului refuzat de catre client. Clientul va primi suma achitata, insa nu va avea dreptul si la alte despagubiri.

Foarte important! Sunt acceptate reclamatiile primite doar cu/de la datele de identificare client primite in comanda (adresa de email sau numar de telefon, nume complet). Nu putem accepta sau procesa reclamatii din partea altor persoane decat clientul platitor mentionat in comanda plasata pe website/telefonic/email/mesagerie.